logo
BEL NU: +31 (0)35 52 300 90

Over Sam Dhatt

DermaQuest is trots een uitgebreide lijn van uitstekende huidverbeteringsproducten voor professioneel en thuisgebruik aan te kunnen bieden.

Sam Dhatt, een zeer gerespecteerde en bekroonde cosmeceutische chemicus, richtte in 1999 DermaQuest Skin Therapy, Inc. op. Tijdens zijn 20-jarige carrière als gewilde samensteller, heeft Dhatt diverse huidverzorgingsproducten samengesteld en geproduceerd. Dit deed hij voor meer dan 700 bedrijven, waaronder veel bekende merken binnen de industrie. Hij behaalde een MS in chemie op de GND University in Amritsar, India en een MBA in Marketing & Finance op de Poona University. DermaQuest is inmiddels een beursgenoteerd bedrijf met wereldwijde vertegenwoordiging. 

Dhatt heeft DermaQuest opgericht om zo zijn eigen, ‘cutting-edge’ huidverzorgingsformuleringen te kunnen ontwikkelen. De producten moeten de hoogst mogelijke prestatie voor resultaatgerichte professionals bereiken. Hij geeft leiding aan een team van hoog opgeleide chemici die zijn filosofien en doelen nastreven: ‘Het ontwikkelen en leveren van de veiligste, meest geavanceerde productlijn aan klinische professionals.’

Door hun kennis te combineren met de nieuwste innovatieve technologie, hebben Sam Dhatt en zijn team een indrukwekkend scala aan high/performance producten ontwikkeld voor de professional en hun cliënten. DermaQuest is blijvend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten met de nieuwste ingrediënten en technieken.